Nejen do třetice bývá všeho dobrého, ale může tak být i do čtveřice, jak dokládá tento, v pořadí již čtvrtý svazek oblíbené lifestylové kuchařky. A co je v něm dobrého? Je to tradice osvědčené nápaditosti v podání dvou protagonistek televizního pořadu Herbář. Je to harmonické souznění s přírodou, jejími ...
Kniha - autor Jiří Sádlo; Farid Dahbi, 206 stran, česky, Pevná bez přebalu matná "Nevěřte této knize! Copak by někdo normální sypal do karbanátků skořici?" Kniha psaná brutálním jazykem okraje velkoměsta si hraje s chutěmi i češtinou ale i s literárními styly ba co i s etnickými a kulturními rozdíly. ...
Kniha - autor Radka Hrevušová, 112 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Vejce jsou jednou z nejběžnějších a nejzdravějších potravin. Kuchařka obsahuje pestrý výběr jednoduchých receptů na jejich přípravu. Snadno podle nich připravíme rychlou snídani, svačinu, oběd i večeři, s minimem dalších surovin ...
Ve třetím díle lifestylového bestselleru Vaříme podle Herbáře vám Kateřina Winterová a Linda Rybová představí kulinářské hity z další série televizního pořadu Herbář. Inspiraci k přípravě kosmetiky a skvělých jídel z bylin, zeleniny a masa autorky posbíraly při svých toulkách přírodou ve všech ročních ...
Novinka z edice Apetit obsahuje 200 těch nejlepších receptů na pomazánky a domácí pečivo. Najdete v ní rodinné hity, léty prověřené klasiky i po výletech, návštěvách a večírcích posbírané recepty pro všechny příležitosti. Když přijde řeč na svačiny či pohoštění, s výběrem pečiva většinou problém nebývá, ...
Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a mandlí, medu, máku, ...
Název: Talianska kuchyňa REBOEdice: Kulinárske trendyJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Klub čitateľovZnačka: Klub čitateľovDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 96V prodeji od: 02/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x13 mmISBN: 978-80-255-1042-1.
V publikácii je prezentovaných 142 riešení.rodinných domov z produkcie 23 rozličných.slovenských architektonických ateliérov.Publikované projekty sa vyznačujú štýlovou.rôznorodosťou a čitateľ má tak možnosť.vybrať si dom, ktorý najviac vyhovuje jeho.predstavám. Súčasťou knihy je aj cenník.a kontakty ...
Luštěniny patří mezi nejstarší pěstované rostliny a během lidské historie se staly důležitou potravinou. Jako potravina bohatá na vlákninu, bílkoviny a mnoho vitálních látek, a přitom chudá na energii, našly luštěniny své uplatnění i v moderní zdravé výživě. vydáno: 2004rozměry: 205,0 x 145,0počet.
Kniha – 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Přirozeně zdravá kuchyně - lahodné pokrmy pro spokojený pocit a zdravíPřirozená strava neobsahuje uměle připravené polotovary, které vašemu tělu po stránce výživy nijak neprospívají, a místo toho se zaměřuje na přírodní, celozrnné a zdravé alternativní ...
Kuchařka obsahuje především mnoho výborných receptů na jídla s použitím bylinek. Navíc přináší informace o tom, jak jednotlivé bylinky působí na naše zdraví, stručné zásady jejich pěstování a sběru a mnoho dalšího. Kniha je doplněna velkým množstvím barevných fotografií.Dátum vydania: 11.7.2018Vydanie: ...
Onemocnění jater postihují stále větší část populace, ať již se jedná o infekční záněty jater, poškození jater alkoholem nebo léky a jejich komplikace nebo vzácnější onemocnění, jejichž časná diagnostika pomůže k cílené léčbě. Játra jsou největší metabolický orgán našeho těla, jejich onemocnění souvisejí ...
Kniha - autor Güldane Altekrüger, 128 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Foodblogerka Die Wölkchenbäckerei nabízí sbírku receptů pro každého, kdo se snaží zhubnout a mění proto jídelníček, zároveň se nechce obejít bez chleba, koláčů a jiného pečiva. Jednoduché a rychlé recepty jsou ideální pro začátečníky ...
Doba se změnila, chřest za nevhodnou buržoazní pochoutku rozhodně už považován není a v sezóně je ho i u nás opět dostatek. "Kdo zná chřest jen coby blátivou vodnatou hmotu bez chuti a zápachu, ten asi okusil jen chřest sterilovaný, který tak nějak chutnat může a já osobně se mu vyhýbám jak čert kříži. ...
Nové doplněné vydání kuchařky v němčině obsahuje mnoho receptů na jídla typická pro českou kuchyni, od předkrmů, přes polévky, hlavní jídla, různé speciality až po sladkosti.rok vydání200204vydavatelNakladatelství DONA s.r.o.počet stránek102vazbaBrožovaná bez přebalu lesklározměry145x200.
Recepty na úpravu pokrmů (polévek, salátů, hlavních jídel, výluhů) z mnoha druhů pěstovaných hub, tj. žampionů, hlív, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova, polničky a jiných, které obsahují látky příznivě působí na lidské zdraví, především na tzv. civilizační onemocnění. Stručně jsou popsány i ...
Kniha - autor Pavla Momčilová; Olga Mengerová, 88 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Zošity zdravej výživy sú kuchárky, ktoré obsahujú viac ako 100 receptov na prípravu chutných pokrmov podľa moderných zásad zdravej výživy. Podľa našich receptov sa vám bude varenie i pečenie dariť - a čo viac ...