Nadýchané knedlíky jako příloha i plněné jako samostatné jídlo. Ty nejlepší noky a k tomu poctivé české a inspirující zahraniční omáčky Už se vám sbíhají sliny? Novinka z Edice Apetit Knedlíky, noky & omáčky, kterou pro vás redaktorka Stáňa Moravcová ml. Co by byly knedlíky a noky bez pořádných omáček? ...
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček? Kuchařka Merendy v zástěře vám pomůže spotřebovat načatá balení, nevyhazovat potraviny, které prošvihly svůj nejlepší ...
Druh sortimentu : Kniha, 50 chutí cheesecake, Autoři : Slávka Mišíková, Rok vydania : 2021,.
Kniha - autor Lucie Dvořáková, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Světem pečení dortů vás provede cukrářka Lucie Dvořáková, mimo jiné blogerka známá jako Chez Lucie. Vyzkoušejte recepty na neodolatený čokoládový dort s citrusy, ořechový mocca dort, pěnové dortíky s tmavou a bílou čokoládou nebo ...
Autorka vás s touto knížkou přenese do světa, v němž jednoduché slané i sladké koláče především z listového a křehkého těsta zvládne upéct bez problémů úplně každý. Knížka vás jednoduchým, přesto poutavým způsobem naučí, jak upéct klasické ovocné koláče, galetky, košíčky, tak i moderní exotické recepty. ...
Miluju, když můžu rozdávat sladkým radost druhým. Říká se, že sladké obaluje nervy a hází člověka do pohody, protože "sladké není jenom cukroví, sladké je i úsměv a mámení". Sladké je možná i trochu závislost, ale docela určitě dělá lidi šťastnějšími a dokáže jim vykouzlit úsměv na rtech. A to je taky ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Autor : Štěpánka Čápová, Popis : Vegetariánská kuchařka pro běžné masožravé smrtelníky, kteří si umí poradit s přípravou masitých jídel, zato u těch bezmasých (zatím) netuší, jak je uvařit chutně, pestře a výživově plnohodnotně. Inspiraci čerpá z tradičních i méně tradičních druhů obilovin, pseudoobilovin, ...
Zamilujte si pečení s domácí pekárnou! I s malou domácí pekárnou se dají dělat velké zázraky. Inspirujte se postupy známé pekařky Ivy Trhoňové, která ve vaší kuchyni rozehraje lahodný koncert chutí a vůní! Čekají na vás do detailu vyladěné recepty na slané i sladké pečivo, chleba, rohlíky nebo buchty. ...
Je libo sněhovou pusinku či křupavou bagetku? Ale beze všeho! I zdánlivě obyčejná kuchyně se může proměnit v báječné místo plné smíchu, radosti a zábavy. Tato hravá knížka je určena všem, kteří se chtějí skamarádit s úplně nejlepší činností na světě – pečením a pořádně se při tom upatlat od mouky. Společně ...
Ohněm a kouřem voní nová kniha "Grilování, tipy a postupy krok za krokem". Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih,Roman Vaněk a jeho žena Jana. Kuchařka vychází v nové edici"Recepty pro každého" a standardně obsahuje tipy na grilování a jednoduché recepty, ...
Křehké, šťavnaté a lahodné – prostě steaky! Vaření je radost: stačí málo surovin a osvědčené recepty a vaření vás bude bavit! Perfektní příprava steaků – snadná jako nikdy: otevřete záložky knihy a to nejdůležitější budete mít vždy na očích. Hovězí, vepřové, drůbeží steaky, opečené nebo s omáčkou: v ...
Říká se, že hrnek teplého mléka před spaním pomáhá usnout. Food blogerka Gina Fontana tuto starou pravdu pozvedla na novou úroveň a vytvořila kolekci 55 receptů na zklidňující večerní nápoj, který vás připraví ke zdravému spánku. Moon milk se může stát vaším novým lékem na bezesné noci. Moon milk je ...
Kniha – autor Helena Vybíralová, 96 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy ...
Název: Opatrne s cukrom Stravuj sa zdravoAutor: Mária SestraJazyk: slovenský jazykNakladatelství: GEORGZnačka: GEORGDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 292V prodeji od: 10/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x0 mmISBN: 978-80-8154-247-3.
Nejnovější kuchařka z edice The Best of Apetit přináší to nejlepší z kuchyně Česka i Slovenska za posledních 100 let. Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové ...
Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém - to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská ...