Aktuální 8. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží ...
Tato kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Dna neboli podagra či lidově pakostnice je onemocnění projevující se metabolickou poruchou purinů. Při nemoci dochází k ukládání krystalek kyseliny močové do kloubů, ledvin ...
Plánované datum vydání: 12.09.2012V dalším díle tajných receptů naší babičky si uděláme výpravu do staročeské kuchyně. Tradiční, léty prověřené rodinné recepty, přijdou k chuti i dnes a obohatí váš jídelníček. Ilustrace pocházejí ze starých obrázků a pohlednic týkajícíh se kuchyně.rozměry: 153 x 120počet.
Kniha – autor Iva Trhoňová, 192 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Upečte si doma chléb, bagety, pizzu či kynuté sladkostiPřipravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak ...
Od vánočky až po nejnovější trendy v cukrařině. Nejlepší cukrářské recepty pohromadě! I cukrářské řemeslo si zaslouží svého kreativního designéra – a Josef Maršálek je jedním z nejlepších. Prestižními cenami ověnčený cukrář pracoval více než sedm let v londýnském kulinárním týmu luxusního domu Harrods, ...
Kniha – autor Pavla Momčilová, 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně ...
Liečivé a blahodárne účinky známych i exotických obilnín a ich použitie pri rôznych chorobách. Varenie, pečenie, sortiment, obilniny, klíčenie, oleje, strukoviny, orechy, prísady a korenie. Recepty na dobré, liečivé a jednoduché pokrmy, atď. Žiadne iné potraviny nie sú tak harmonické a zdraviu prospešné, ...
Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život. Někdo často, někdo málokdy, alezcela určitě tehdy, když se namane vhodná příležitost. Jako například tradiční svátky, které slavíme v průběhu roku - Masopust, Valentýn, Velikonoce, Vánoce, anebo svatba či rodinná oslava. A jak jinak, jak lépe ...
3. kuchařka z edice Apetit sezona Vařte z čerstvého ovoce, zeleniny a bylinek! Ve třetím dílu nové řady kuchařek z kuchyně časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce červen, červenec a srpen. Jako hvězdy v nich září všechny letní suroviny, které tolik milujeme – třešně, meruňky, rajčata, ...
Kniha – autor Eleonora Galassová, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás ...