''This lavish compendium of Palestinian recipes. photographed so vividly you can almost smell the freshly chopped parsley.'' The Times ''a vibrant collection of recipes that reflect Palestinian traditions and yet is utterly contemporary. I really want to cook everything in this.'' Nigella Lawson FALASTIN ...
Představujeme vám rozsáhlého průvodce světem whisky od oceňovaného autora, Dava Brooma. Nečekejte žádné suché analýzy palíren nebo značek. Dave vás provede světem whisky, palíren, chutí a vůní tohoto úžasného nápoje tak, že budete mít pocit, že jste přímo na místě. Objevte svět i příběhy palíren a whisky ...
Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků. Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou ...
Kniha – autor Eva Francová, 1080 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Nová dávka zdravých receptů populární food blogerky Evy Francové.Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařkou, která se ...
Povedz mi, čo a ako ješ, a ja pochopím, kto si. Výber potravín, príprava jedla, ale aj pravidlá vrátane odporúčaní i obmedzení odrážajú mentalitu národa a jeho kultúru. Rovnako prostredie, prístup k jedlu a tiež to, s kým sa stoluje a ako. Autorka znova približuje Arabov a ich svet, pričom tentoraz si ...
At noma - four times named the world''s best restaurant - every dish includes some form of fermentation, whether it''s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind noma''s extraordinary ...
Authentic modern Middle Eastern home cooking - 150 delicious, easy-to-follow recipes inspired by three generations of family tradition.While interest in Middle Eastern cuisines has blossomed, the nuances and subtleties of Palestinian food are still relatively unexplored. In The Palestinian Table, Reem ...
Publikácia poskytuje prvý ucelený prehľad vývoja odievania od praveku po súčasnosť na území Slovenska. Ponúka stručnú charakteristiku jednotlivých historických udalostí a spoločenských pomerov, ktoré vplývali na vývoj odievania u nás vrátane vplyvov národov a národností, ktoré žili nielen na našom území, ...
II. doplnené a rozšírené vydanie Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované ...
Kniha - Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxu.- autor Eva Francová, 872 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Čtyři knihy receptů Evy Francové v jednom boxuMlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hlad, zkuste některou z úžasných polévek, ...