Which vegetables should you eat raw? How do you poach the perfect egg? And should you keep your eggs in the fridge? Food scientist Dr Stuart Farrimond answers all these questions - and many more like them - equipping you with the scientific know-how to take your cooking to new levels. In The Science ...
Forget the restaurant guides chosen by a panel of mysterious ''experts'' or self-appointed food-lovers. This guide is by the real experts, the people who care about eating the most: more than 600 of the.
Cadiz, Palermo, Copenhagen and more. Rick Stein goes in search of good food in fabulous locations, and all of them just a quick hop, skip and a jump from the UK. This is a mouthwatering collection of over 100 recipes from 10 European cities.
Nigella Collection: a vibrant new look for Nigella’s classic cookery books. ‘This book is borne out of my long love affair with Italy – one that started as a heady teen romance and has weathered the ensuing years intact.’ Nigellissima is a celebration of fresh, tasty and unpretentious cooking, inspired ...
Kniha pojednává o celém procesu výroby sladu, který je základní surovinou pro výrobu piva. V úvodu je stručný přehled historie přípravy sladu od primitivní výroby v domácnostech, v době řemeslné produkce a od počátků průmyslové výroby až po současnou moderní velkovýrobu. Prvé kapitoly jsou věnovány surovinám ...
Autor : Marc Sumerak, Popis : Celebrate every Star Wars fan's favorite holiday-Life Day-with this collection of recipes inspired by holiday traditions from the Star Wars galaxy!Druh sortimentu : Kniha, Název : Star Wars: The Life Day Cookbook, Jazyk : Angličtina, Počet stran : 128
Kniha - autor Lenka Požárová, 320 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Lenka Požárová, známá jako zapálená kuchařka, přišla do Londýna nasbírat zkušenosti pro otevření vlastního bistra. Po pár letech, kdy se tam se svou rebelskou povahou prodírala prací ve slovutných restauracích, z něj odcházela ...
Timothy Ferriss přichází se svou dlouho připravovanou a napjatě očekávanou kuchařkou pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Jeho přímočará cesta k cíli, známá již z předchozích bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo vede v této vynalézavé knize přes všechny aspekty života. Protože, ...
Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace. Praktickými příklady přizdobíte slavností tabule, prezenční stoly, recepce, pult i domácnost. Využijte vlastní kreativitu v jedné z nejkrásnějších disciplín ...
Want to pick the perfect wine for dinner? Red, white or Rose? Dry or Fruity? Spanish or Portuguese? Become the expert with Wine Folly\''s Magnum Edition: The Master Guide. It will take your appreciation and understanding of wine to the next level. Wine Folly introduced a whole new audience to the world ...
Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi’s award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations ...
Simplify whole foods cooking for weeknights--with 100 inspired vegetarian recipes made with supermarket ingredients. Sarah Britton streamlines vegetarian cooking by bringing her signature bright photography and fantastic flavors to an accessible cookbook fit for any budget, any day of the week. Her mains, ...
Druh sortimentu : Kniha, Název : Bong Appétit, Jazyk : Angličtina, Počet stran : 256.