Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií zachycuje nejen unikátní interiéry objektů, ale také původní nádobí a náčiní, ...
Kniha - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Petr Basař; Gabriela Basařová; Jindřich Chejn; Josef Tolar, 920 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Unikátní publikace obsahuje více než 5000 aktuálních profesionálních výrazů ...
Few wine books can be called classic, but the first edition of The World Atlas of Wine made publishing history when it appeared in 1971. It is recognized by critics as the essential and most authoritative wine reference work available. This eighth edition will bring readers, both old and new, up to date ...
The acclaimed chef featured in the Emmy-Award winning US PBS series The Mind of a Chef and the Netflix docuseries Chef''s Table explores the rich baking tradition of the Nordic region, with 450 tempting recipes for home bakers Nordic culture is renowned for its love of baking and baked goods: hot coffee ...
Salvador Dali (1904-89) was one of the most controversial and paradoxical artists of the twentieth century. A painter of considerable virtuosity, he used a traditional illusionistic style to create disturbing images filled with references to violence, death, cannibalism and bizarre sexual practices, ...