Kniha - autor Jiřina Bohdalová, 0 strán, česky, Pokračovanie úspešného titulu Ľudí, to je ale bašta! ponúka desiatky receptov (nielen) určené tým, ktorí majú radi dobré jedlá. Ako napovedá podtitul Slávnostné kuchárka, siahnete po tejto knihe radi vždy, keď máte dôvod pozvať príbuzných, priateľov alebo ...
Rozmanité, plnohodnotné a chutné. Zábavné, inspirativní a hravé. I takové může být vaření bez lepku. Praktický průvodce bezlepkovou stravou "Hravě bez lepku" je pro všechny, kteří "nekamarádí" s lepkem a pro všechny, kteří hledají užitečné informace jak se co nejlépe a nejchutněji postarat o zdraví sebe ...
Liečivé a blahodárne účinky známych i exotických obilnín a ich použitie pri rôznych chorobách. Varenie, pečenie, sortiment, obilniny, klíčenie, oleje, strukoviny, orechy, prísady a korenie. Recepty na dobré, liečivé a jednoduché pokrmy, atď. Žiadne iné potraviny nie sú tak harmonické a zdraviu prospešné, ...
Kniha - autor Martina Kynstlerová, 144 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Veselá, ukecaná, poctivá a boubelatá. Martinu Kynstlerovou, vítězku populární soutěže Peče celá země, jste v televizi nemohli přehlédnout. A tak jako se Martina ráda směje, se stejným nadšením se vrhá do nových i vyzkoušených ...
Kniha - autor Martin Kintrup, 144 strán, česky,.Aj v súčasnosti chce mať človek hodnotnú stravu a nestrácať varením príliš času. V tejto knihe zistíte, ako dobrá Paleo jedla pripraviť - od raňajok až po dezert. Podľa našich receptov zvládnete uvariť za 20 až 30 minút. Najlepšie na tom však je, že všetky ...
Kniha - autor Karel Valter, 96 strán, česky, firma s lesklým krytom Tato knížka je určena začínajícím až středně pokročilým milovníkům čaje, kterým nabízí výběr dobrých typových čajů převážně z českého trhu. Popisuje doporučené způsoby jejich přípravy. Lze v ní najít také jedinečné údaje týkající se ...
Kniha - česky, Brožovaná s přebalem matná Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychlou teplou večeři i slavnostní oběd. Najdete ...
Kniha - autor Anna Walzová, 64 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému ...
Kniha Uršuly Flemingové Uchop kopřivu – pozitivní přístup k bolesti poskytuje návod a metodu, jak se v životě aktivně potýkat s bolestí, strachem a utrpením z vlastních, skrytých zdrojů i tehdy, kdy lékařská věda už nemůže pomoci.Nejde jen o ryze odbornou příručku, ale o ohlédnutí autorky, kdysi přední ...
Víte co je to akvavit? A že artyčok snižuje hladinu cukru v krvi? Kniha Gastronomický kvíz obsahuje více než 700 otázek a odpovědí, které jinou, zábavnou formou rozšíří a doplní znalosti z gastronomie a kulinářství. Počítáte-li se mezi dobré kuchaře, potom jistě lehce zodpovíte na zadané otázky. Pokud ...
Kniha - autor Gisula Tscharner, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus. Autorka vám bude vyprávět jejich příběhy a ukáže, kdy a ...
Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne. Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, ...
Zapomeňte na toxické čisticí prostředky a předražené "zelené" produkty! Vše, co potřebujete k tomu, aby se vaše domácnost blýskala čistotou a voněla, je pár základních čistě přírodních surovin, které běžně používáte v kuchyni.V knize najdete 150 jednoduchých vyzkoušených receptů na čisticí prostředky, ...
V roce 2003 vyšla kuchařská knížka s poněkud provokativním názvem.ale máma to vařila líp! Přesto (anebo právě proto), že se lišila od současných velice výpravných barevných kuchařek, měla tato útlá knížka úspěch. Byly v ní kromě receptů a kresbiček i autorčiny pocity, vzpomínky na dětství, na všechny ...