Kniha - autor Klára Trnková, 96 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá K nedělnímu kalendáři vycházejí malé knížečky receptů vždy speciálně zaměřené. Vyšly už recepty základní, slavnostní a ovocné dezerty a moučníky. Letos k nim přibyly saláty a pomazánky, které mohou sloužit jako rychlé a chutné večeře. ...
Kniha - autor Gisula Tscharner, 160 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus. Autorka vám bude vyprávět jejich příběhy a ukáže, kdy a ...
Kniha - 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu.Všetky moje "Naj" recepty na jednom mieste!
Superpotraviny v každém doušku.Je všeobecně známo, že každodenní strava bohatá na ovoce a zeleninu může maximalizovat vaše zdraví a pohodu. Ale věděli jste, že každodenní pití smoothie z ovoce a zeleniny může výrazně zvýšit množství záchranných živin, které vaše tělo potřebuje?HubnutíDetoxikace tělaZvýšení ...
Kniha nabízí řadu osvědčených receptů ze sbírky známého mistra kuchaře s použitím nejrůznějších druhů ovoce. Zároveň přibližuje také zdravotní účinky jednotlivých plodů.
Recepty tekovských starých mám zachytávajú kulinárske dedičstvo našich babiiek z tekovského regiónu. Nájdete tu recepty všeobecne známe a obľúbené, ale aj netradičné skvosty starých rodinných archívov.V knihe nájdete množstvo tradícií, ktoré sa vykonávali pri jednoduchých ale aj slávnostných príležitostiach, ...
Kniha - autor Martin Kintrup, 144 strán, česky,.Aj v súčasnosti chce mať človek hodnotnú stravu a nestrácať varením príliš času. V tejto knihe zistíte, ako dobrá Paleo jedla pripraviť - od raňajok až po dezert. Podľa našich receptov zvládnete uvariť za 20 až 30 minút. Najlepšie na tom však je, že všetky ...
Pri rozhovoroch na tému celiakia často konštatujeme, aké problematické je držať bezlepkovú diétu. Žiaľ, veľký problém predstavuje upečenie bezlepkového chleba a zavedenie pestrého jedálneho lístka. Bezlepkové polotovary, hotové jedlá a sladkosti, ktoré dostať kúpiť v obchodoch, sú predražené, špeciálne ...
Kniha - autor Helena Vybíralová, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Najlepšie cukroví vie upiecť Češky a Slovenky. V ďalšej z radu obľúbených knižiek HELENČINO PEČENIE nájdete recepty niektorých z nich. Nadšené cukrárky predstavujú svoje rodinné"poklady", ktoré si odovzdávajú z generácie na ...
Kniha přináší zábavné i poučné čtení, především pak mnoho receptů pro začátečníky i pokročilé. Jde o milý a současně neobyčejně užitečný i praktický dárek pro každého muže od jeho partnerky i přátel. Nejenže díky ní nezemře hlady, až ho na kratší či delší dobu opustíte, ale možná se u něho probudí netušené ...
Máte rádi víno, navštěvujete ochutnávky a objevujete nová vinařství, ale po pár týdnech si už nevzpomenete ani na název odrůdy? Právě pro Vás jsme připravili Degustační deník, který si Vaše zážitky, dojmy a získané vjemy zapamatuje za Vás. Nepostradatelný průvodce pro všechny milovníky vína, ať už sommeliéry, ...
Kniha - autor Susanne Hansch; Elke Schwarzer, 128 stran, Brožovaná s přebalem matná, česky Bez varování se objeví v zahradě, nestydatě se tam roztahuje a stojí nás čas a nervy - to je plevel. Tato kniha zábavnou formou radí, jak nezvané návštěvníky vykázat do patřičných mezí nebo jak si na nich pochutnat. ...
Príprava jedál pod holým nebom je zakódovaná v génoch človeka a v jeho kolektívnom podvedomí. Posledné desaťročia táto oblasť zažíva skutočnú revolúciu. Nech je to v lese, na lúke, pri vode alebo práve v záhrade, čaro ohňa a jedlá pripravené na ňom boli vždy veľkým zážitkom. O to väčším, čím viac sa ...
Milk is sometimes called the "white gold", which pays tribute to its vital importance in our nutrition. From the milking process to the most elaborate milk products, Dairy Delights will tell you everything you need to know about milk, butter, yogurt, kefir, creme fraiche, quark, sour cream, cream cheese, ...
Naučte se péct domácí kváskový chleba, Chleban s An! Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An! Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? ...
Kniha – autor Blanka Poláčková; Jiří Poláček, 152 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dvě stovky receptů na pomazánky, svačinky, chuťovky, sendviče, poháry, saláty a jiné lahůdky a občerstvení pro nejrůznější příležitosti najdete na stránkách nové kuchařské knihy Ottova nakladatelství. Vyzkoušené ...
Kniha - 148 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Těstoviny jsou jednou z nejrozmanitějších kapitol gastronomie! Není snad nikdo, kdo by je nemiloval. Naučte se s námi připravit pilíře italské kuchyně, jako jsou špagety carbonara, lasagne bolognese nebo rigatoni s gorgonzolou. Nechybí ani nápadité ...
Kniha - autor Josephine Baconová, 160 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Tato přehledná příručka se základními fakty je skvělým společníkem na výpravy za houbami. Její užitečné informace nabízejí řadu detailů, které vám pomohou identifikovat jedlé, nejedlé a jedovaté druhy rostoucí v přírodě. ...
Kniha - autor Cedela Marleyová; Pelzelová Pelzelová, 240 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Název a podtitul říká o této knize téměř vše. Najdeme v ní recepty, které se tradují v nejslavnější "reggea" rodině – u Marleových. Jsou rozděleny do přehledných kapitol (maso, dezerty apod.) a bohatě doplněny ...