Blog Kitchen and the City je aktuálním vítězem FOOD BLOG ROKU 2016 v kategorii Dezerty a pečení. Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není "pouhou" předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. ...
Přemýšlíte-li o tom, že omezíte ve své stravě maso, mléko, lepek či cukr a přikloníte se ke zdravému a k životnímu prostředí ohleduplnému způsobu stravování, ale nevíte, co vlastně vařit, pak je tato kniha určena právě vám! Úspěšný titul se právě dočkal druhého vydání v upraveném grafickém provedení. ...
Proč byste nemohli mít i vy svůj Zápisník milovníka vína? Na jeho stránkách najdete prostor pro zápisky z vašich ochutnávek, ale i mnoho zajímavého o nápoji, jehož jste milovníkem. Pokud právě držíte v ruce tento zápisník, budete zřejmě, stejně jako já, milovník vína. A právě pro vás byla tato kniha ...
Literární salon patří k fascinujícím jevům evropských kulturních dějin. Od svých prvotních forem za italské renesance až po zánik počátkem 20. století vytvářel prostor pro ženskou kulturu a vybraný životní styl. Tuto společnost, v jejímž středu byla vždy dáma, charakterizovaly duchaplné myšlenkové rozlety, ...
V knihe Chudneme bez hladovania nájdete tabuľky na výpočet priemernej energetickej hodnoty potravín vyjadrenej v kJ, tabuľku štyroch redukčných diét, niekoľko rád pri chudnutí a kombináciu jedál na 7 dní. Okrem toho v nej nájdete recepty na jedlá, ktoré si môžete kombinovať podľa vlastného výberu.Dátum ...
Kniha - autor Jiří Vokáč Čmolík, 96 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Vegetariánske orgie obsahujú originálne recepty vytvorené prestížnym šéfkuchárom Zdeňkom Střížka, ktorý je preslávený svojím nevšedným prístupom k vareniu a svojou kreativitou. Jedlá sú sprevádzané nápojmi, ktoré sa zameriavajú ...
První kuchařka Květy Fialové je na světě a s ní řada původních receptů na pokrmy, které tato slavná filmová a divadelní herečka vařila nejraději. Ochutnejte tuto knihu, převažují nápadité recepty, které vycházejí z Květiny fantazie. Podle nich vykouzlíte neobvyklé saláty, polévky, herecké rychlovky a ...
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního ...
Recepty jsou prakticky seřazeny dle nemocí (neduhů) - ve většině receptů jsou využity byliny rostoucí v naší krajině nebo zahrádkách - v knize uvedené recepty jsou ověřeny mnohaletou praxí. Prohlédněte si ukázku.Dátum vydania: 20.11.2018Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7346-246-8Strán: 216Formát ...
Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo rychlé občerstvení pro návštěvu. Kuchařka přináší mnoho inspirace na pomazánky od vajíčkových, masových, až po lehčí zeleninové a tvarohové. V knize najdete i výborné recepty ...
Kolektiv zkušených odborníků radí, jak uspořádat v domácím prostředí zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, kvalitní a dlouho uchovatelné produkty. Podrobně popisují porážku, čištění a vykolení prasete, také bourání půlek poraženého prasete až na jednotlivé části upotřebitelné v kuchyni. V knize ...
Kniha - autor Hana Chmelíková, 212 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Nejlepší marmeláda je domácí! Vyrobit jam nebo marmeládu, kterou budou vaše děti zbožňovat, není vůbec těžké. Recepty v bio kvalitě plné fantazie, tentokrát obohacené o buchty, koláče a další dobroty, které vám bude chodit uždibovat ...
Hostia môžu prísť kedykoľvek, ak sme na návštevu dobre pripravení. Môže to byť všedný deň alebo aj sviatok. Knižka pomôže nájsť nové nápady a nájdete v nej aj fázové fotografie k príprave zložitejších jedál. Veríme, že prostredníctvom knižky Vám pomôžeme zabezpečiť bezstarostné prijímanie návštev. Název: ...
Krémové moučníky jsou pro většinu z nás opravdu neodolatelné. Nemusí být ani příliš složité a zdlouhavé na přípravu. Kuchařka obsahuje pestrou nabídku moučníků s nejrůznějšími krémy a polevami, včetně rad a tipů pro přípravu a zdobení.Dátum vydania: 1.11.2013Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7322-168-3Strán: ...