František Janata varil v najvýznamnejších hoteloch v celej Európe a u nás ho poznajú stovky a stovky spokojných zákazníkov. Mnohí doslova chodili tam, kde práve on pôsobil ako šéfkuchár, aby mohli vychutnávať jeho "božskú" kuchyňu. Pochúťky a misy z hydiny je prvá knižka z pripravovanej série šiestich ...
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.
Název: Pečieme zdravoEdice: Kulinárske trendyJazyk: slovenský jazykNakladatelství: Klub čitateľovZnačka: Klub čitateľovDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 96V prodeji od: 02/2018Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x10 mmISBN: 978-80-255-1045-2.
Kniha - 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá Pokud jsme na návštěvu dobře připraveni, hosté mohou dorazit kdykoliv - nehledě na to, zda se jedná o všední nebo sváteční den. Kniha nabízí neotřelé nápady a najdete v ní i fázové fotografie k přípravě složitějších jídel. Věříme, že prostřednictvím ...
Degustační příručka je prodlouženou rukou milovníků vína i profesionálních degustátorů. Představuje široké spektrum smyslových vjemů s nimiž se při degustacích a hodnocení vína mohou setkat. Pečlivě zpracované kapitoly jsou věnované vzhledu vína, jeho chuti a vůni, ale také perlení, viskozitě a celé ...
Název: Pochúťky pre návštevyPodnázev: Natierky, šaláty, chuťovky 77 receptovJazyk: slovenský jazykNakladatelství: FONI bookZnačka: FONI bookDruh: KnihaVazba: Pevná bez přebalu leskláPočet stránek: 128V prodeji od: 01/2016Rozměry (výška x šířka x tloušťka): 127x127x18 mmISBN: 978-80-89742-36-3.
Určitě každý se někdy setkal se situací, že nevěděl, co uvařit. Členové rodiny si vymýšlejí, jeden chce to, druhý zase ono, co s tím? Naštěstí existuje mnoho receptů, které jsou oblíbené u většiny lidí. Takové recepty právě přináší tato kuchařka. Je to pestrý výběr pokrmů, které jsou v současné době ...
Není nic jednoduššího, než si připravit několik ingrediencí, různě je pokrájet a zamíchat a máte hotovou svačinu, večeři nebo rychlé občerstvení pro návštěvu. Kuchařka přináší mnoho inspirace na pomazánky od vajíčkových, masových, až po lehčí zeleninové a tvarohové. V knize najdete i výborné recepty ...
Kniha obsahuje 57 vyladěných receptů na bezlepkové sladké pečení včetně kváskování. Tato kuchařka otevírá třetí sérii: - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní ...
V tomto ilustrovaném průvodci krásnou pletí sdílí Charlotte Cho ze Soko Glam korejská tajemství vedoucí k mladistvě zářící, zdravé pleti. Charlotte tě provede slavnými 10 kroky korejské každodenní rutiny, díky které může i tvoji pleť získat svěží nádech a "no make-up" look. V posledních letech se Jižní ...
Kniha – autor Waldemar Švábenský; Eduard Hrdý, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá - PRESTRETÉ - paleo dobroty. Dezerty na každú príležitosť, zdravé sladkosti bez cukru, múky a mlieka. Pripravené skúseným kuchárom, nafotené skvelým dizajnérom a ochutnané prípravným tímom. Mňam!
V knihe Chudneme bez hladovania nájdete tabuľky na výpočet priemernej energetickej hodnoty potravín vyjadrenej v kJ, tabuľku štyroch redukčných diét, niekoľko rád pri chudnutí a kombináciu jedál na 7 dní. Okrem toho v nej nájdete recepty na jedlá, ktoré si môžete kombinovať podľa vlastného výberu.Dátum ...
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolády, bábovky a chlebíčky.Dátum vydania: 7.3.2016Vydanie: ...
Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat na oblíbených pokrmech, jako jsou špagety s omáčkou pesto, pizza nebo ...
"Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé ...
Tento titul je dostupný také v kolekci za výhodnou cenu!Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby ...