Když se bezlepkové vaření a pečení stane vášní. - recepty jsou chuťově nerozeznatelné od lepkových dobrot - rychlá, srozumitelná a jednoduchá příprava - recepty jsou vyladěné a pravidelně používané - recepty jsou vyzkoušené na vlastní rodině, přátelích a známých, kteří nejsou celiaci - vše je z dostupných ...
Kniha – autor Waldemar Švábenský; Eduard Hrdý, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá - PRESTRETÉ - paleo dobroty. Dezerty na každú príležitosť, zdravé sladkosti bez cukru, múky a mlieka. Pripravené skúseným kuchárom, nafotené skvelým dizajnérom a ochutnané prípravným tímom. Mňam!
V knihe Chudneme bez hladovania nájdete tabuľky na výpočet priemernej energetickej hodnoty potravín vyjadrenej v kJ, tabuľku štyroch redukčných diét, niekoľko rád pri chudnutí a kombináciu jedál na 7 dní. Okrem toho v nej nájdete recepty na jedlá, ktoré si môžete kombinovať podľa vlastného výberu.Dátum ...
Tretia kuchárska kniha z trilógie pripravenej v spolupráci s vydavateľstvom Georg. Ponúka overené recepty sladkých múčnych jedál ako sú nepečené múčniky a poháre, drobné pečivo, koláče, koláče z kysnutého cesta, záviny, zákusky a rezy, torty a rolády, bábovky a chlebíčky.Dátum vydania: 7.3.2016Vydanie: ...
Jíte rádi koláče, milujete nudle a brambory a myslíte si, že se jich budete muset kvůli cukrovce zříci? Je pravda, že při diabetu mellitu II. typu je nejlepší terapií změna stravovacích návyků. Přesto si i nadále můžete pochutnávat na oblíbených pokrmech, jako jsou špagety s omáčkou pesto, pizza nebo ...
Rajčata a papriky - Na zahradě - ve skleníku - hydroponicky - František Kobza, Robert Pokluda, Vydavateľ: Grada, Väzba: Paperback, Počet strán: 120, Rok vydania: 2022 Tato unikátní publikace zahrnuje: - původ a význam rajčete a papriky - zahradní a polní pěstování - pěstování ve skleníku a fóliovníku ...
Celiakie je onemocnění, kdy organismus reaguje nepřiměřeně na lepek obsažený v některých obilovinách. V České republice jí trpí 40–50 tisíc lidí. Dietní kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, ...
Grilování se perfektně hodí k tradičnímu duchu stolování obyvatel. Při grilování téměř nikdy není jen jeden kuchař. Co by také mohlo být příjemnější než jídlo pod širým nebem, na terase nebo na zahradě, v podvečer na konci jara nebo na začátku léta?Jeho krása vychází z jednoty rozumu a citu: vyžaduje ...
"Vyrobit sýr dokáže každý! Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom "docela normální" kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé ...
Tento titul je dostupný také v kolekci za výhodnou cenu!Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických ...
Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby ...
Napiecť si tie najlepšie sladkosti, ktoré ďaleko predčia každú cukráreň, nikdy nebolo také jednoduché. V knihe nájdete ku každému z 50 receptov aj 6 obrázkov, ktoré krok za krokom vysvetľujú ako si upiecť svetový zákusok. Máte chuť na jahodovú točenú tortu, jednoduchý ovocný koláčik s posýpkou alebo ...
Pokud rádi hospodaříte se svým drahocenným časem, máme pro Vás tu pravou kuchařku! Ať už hledáte inspiraci pro přípravu zajímavého pokrmu do dvaceti minut nebo máte času na vaření dosta-tek, Minutová kuchařka pro Vás bude praktickým pomocníkem. Díky přehlednému rozdělení recep-tů podle minut si čas v ...
Dodejte palivo, spalte tuk. Neselhávající a jednoduchý stravovací plán "kolujících kalorií" bez vzniku tukových záhybů, určený pro nastartování metabolismu, stimulaci ztráty hmotnosti, zpevnění těla a udržení kondice potřebné pro život – od autora bestselleru Tělo jako posilovna. Mark Lauren, mezinárodně ...
Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních lístcích vybraných restaurací mnoha zemí. Pokud si chcete hlemýždě připravit doma sami, naleznete zde základní receptůru i celou ...
Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu ...
Peču, pečeš, pečeme! Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky - pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké. Kořenná vůně perníku neomylně připomene domov a maminku s kormoutkem v ruce, jak trpělivě zdobí jeden perníček za druhým. ...
Kniha - Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí - autor Kateřina Enders, 158 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na ...