Kniha – 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby ...
Kniha - autor Kurt Tepperwein, 208 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Naše tělo je uzpůsobeno tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Ovšem v důsledku svého životního stylu trpíme nemocemi a předčasně stárneme a umíráme. Vnitřní prostředí našeho organismu by mělo mít mírně zásaditý charakter. Chybné ...
Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních lístcích vybraných restaurací mnoha zemí. Pokud si chcete hlemýždě připravit doma sami, naleznete zde základní receptůru i celou ...
Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu ...
Peču, pečeš, pečeme! Perníková srdce z pouti, lité perníkové řezy, drobné perníčky - pečení perníků je úzce spjato se vzpomínkami na dětství, na vánoční čas, rodinu i všechny blízké. Kořenná vůně perníku neomylně připomene domov a maminku s kormoutkem v ruce, jak trpělivě zdobí jeden perníček za druhým. ...
"Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou ...
Kniha - autor Lenka Špaček, 112 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V této kuchařce najdete 70 receptů, které spojuje absence bílé mouky, cukru, palmového oleje a tropických plodin. Samozřejmostí je, že všechna jídla jsou 100% rostlinná a vařená s co největším důrazem na lokální produkci. 70 důkazů, ...
Buďte kreativní a začněte kreslit podle této báječné příručky. Je sestavena tak, abyste se neustále zlepšovali při kreslení skic. Budete postupovat od jednoduchých obrázků po složitější, dozvíte se, jaké lze použít fígle, aby vaše obrázky byly dokonalé. Ať už jste umělec hledající inspiraci, nebo začátečník, ...
Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění "europivy" velkých producentů, se stále větší oblibou vyhledávají chuťově pestrá, řemeslná piva vařená v malých provozovnách.Minipivovary a malé pivovary se sice v Česku podílejí ...
Kniha - autor Patrik Rozehnal, 170 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá V kuchařce Pochoutkový rok najdete celkem 120 zajímavých rodinných receptů z celé naší země. Rozděleny jsou na slané a sladké. Jde o nejrůznější chuťovky, polévky, masové i bezmasé pokrmy, sladké koláče, kynuté buchty a další tradiční ...
Kniha - Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí - autor Kateřina Enders, 158 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Rozmanité a výživné recepty na tradiční pokrmy ve vylepšeném moderním pojetí Zvládnout zdravé stravování tak, aby chutnalo a abyste se těšili na ...
Autorka Kristina je starostlivá máma a ještě starostlivější rozmazlující babička sedmi vnoučat. Výrobě sladkých i slaných dobrot se věnuje více jak deset let. Pečení je pro ni relaxací i způsobem seberealizace. Ve své kuchařce se podělila o své bezlepkové recepty.
Najít ten správný recept a naučit se uvařit opravdu dobré, pravé kari je hodně těžké. Musíte dlouho a trpělivě zkoušet zase a znovu, občas se nad výsledkem vztekat a někdy se zasmát. a úplně nejlíp odstěhovat se z malého českého městečka do Prahy, v žižkovské uličce si otevřít krámek s exotickým kořením ...
Vďaka pôvabne ilustrovaným receptom inšpirovaným srdcom sa pri listovaní v tejto knižke ocitneme priamo v slnečnom Taliansku. Vydajme sa teda na cestu na krídlach vôní a chutí a oddajme sa zaslúžene vychýrenému potešeniu z talianskej gastronómie. slovenský text.
Úžasná knížka s krásnými fotkami, skvělými nápady a recepty na spoustu dobrot, které si můžeš jednoduše upéct třeba hned. Také se tu dozvíš zajímavosti o surovinách, ze kterých ty vynikající zákusky vzniknou, a poznáš dobroty z celého světa. Budeš péct jako mistr cukrář. Naučíš se šlehat, míchat, prosévat, ...
Kuchárska kniha je určená všetkým školákom, ktorí radi varia, pečú, vykrajujú, miešajú alebo sa iba motajú po kuchyni. Vtipná pomôcka aj pre úplných začiatočníkov je plná pestrých fotografií. Prináša 29 jednoduchých a chutných receptov, ktoré si deti môžu pripraviť úplne sami. Dobrodružnou cestou ich ...