S novou knihou z Edice Apetit se vám bude radostně vstávat i pracovat! Nabízíme v ní víc než 120 receptů na zdravé snídaně a chutné svačiny, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete návod na nejrůznější kaše a granoly, které vás doslova nabijí energií, superzdravá smoothie, ...
Kniha - autor Barbara Nesvadbová, 224 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.Jak nepodlehnout trendům? Jak lichotit vlastní postavě? Jak najít šaty, za kterými se každý muž otočí? Móda je komunikační prostředek. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. A než jsme ochotné si přiznat. Jistě neplatí, ...
Kniha – Kuchařka nabízí přes padesát receptů, které vás provedou neuvěřitelnou všestranností semínek. - autor Vicki Edgsonová; Heather Thomasová, 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá.Kuchařka Semínka nabízí přes padesát receptů, které vás provedou neuvěřitelnou všestranností semínekSemínka jsou ...
Kniha - 144 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá More zelené pěny ve velkém černém hrnku, zvuk lžičky cinkající o okraj porcelánového šálku s květinovým vzorem, hrneček tenký jako papír, který skrývá omamně vonící elixír, chuť jílu a sladkých koření z terakotové misky tak horké, že se skoro nedá udržet. ...
Kniha - autor Dana Carpender, 450 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Nejžhavější PALEO stravovací systém (známý také jako Caveman) je založený na evoluční biologii a opírá se o lékařský výzkum. Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je ...
Kniha - autor Lubomír Teprt, 124 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá.Vybrané recepty z oblíbených farmářských trhů sestavil známý publicista Lubomír Teprt. Farmářská jídla překvapí svou rozmanitostí a originalitou. Vážou se k nim i poutavé příběhy lidí, které autor velmi vtipně zpracoval a do kuchařky ...
Kniha – autor Dagmar Heřtová, 408 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá.140 úžasných receptů, více jak 200 barevných fotografií. Seznámí vás s bylinkami, jak je používat při vaření a vše je navíc doplněno spoustou informací a nenahraditelných zkušeností. Dagmar Heřtová příležitostně pobývá ve Velké ...
Estelle Lefébureová bývala slavnou modelkou, takže o tom, jak si přibývající roky vybírají na vzhledu ženy svou daň, ví svoje - a také o tom, jak tento proces zpomalit. V současnosti je Estelle velmi populární propagátorkou zdravého životního stylu a o své tipy se dělí s ostatními. Ano, o Francouzkách ...
Whether as a party snack or a light meal, meatballs and skewers are always well-received! However, this book is not only dedicated to the meat lovers among us, as it offers many simple and innovative vegetarian dishes, seafood recipes and sweet treats. How about chicken meatballs with goat cheese, pistachios ...
Kniha – autor Elizabeth LaBauová, 160 stran, česky, brožovaná s přebalem lesklá.Chcete si doma připravit bonbony, které budou vypadat i chutnat jako od profesionála? Ať už jste začátečníci, nebo ostřílení výrobci cukrovinek, kniha vám poskytne odborné rady, jež vám budou dobrou inspirací a uspokojí taky ...
Vyzkoušejte pročištění syrovou stravou, která plně uspokojí vaši chuť k jídlu, pomůže vám zhubnout, získat spoustu energie, cítit se plni zdraví a současně zbaví vaše tělo všech škodlivých toxinů. V této knize najdete: všechny potřebné informace pro pročištění se pomocí syrové stravy,test pro zjištění ...
Třetí vydání úspěšné knihy Marthy Elefteriadu nás přenese do stínu olivovníků, kde v dáli šumí moře a my si můžeme vychutnat dary středomořské kuchyně, s orosenou sklenkou vína či skleničkou Metaxy. Řecká strava je plná zeleniny, olivového oleje a ryb, ale dovede ocenit také kvalitní maso a mléčné výrobky. ...
První Velká japonská kuchařka v České republice! Nechte se inspirovat oblíbenými recepty této asijské kuchyně. Pod vedením čtyř nejlepších japonských kuchařů, kteří působí v České republice, zvládnete přípravu sushi i japonských specialit krok za krokem.Jedná se o vůbec první ucelenou kuchařku, která ...
Kniha - autor Harald Salfellner, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová ...
Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu. Nejde o slevování z kvality. Vše je o organizaci, rychlé práci ...