Šárka Rámišová ; Lucie Swierczeková Mladá fronta 2016 Kniha, čeština, 160 stran.
Kniha - autor Mirka van Gils Slavíková, 160 stran, česky, Pevná s přebalem lesklá Co najdete v mé nové cukrářské knize? No samozřejmě tam nechybí mé plzeňské buchty! Můžete se těšit na makovec, kynutou bábovku, vánočku, sacher dort, pavlovu, mrkvový dort, souflé lívanečky, croissanty, pražský koláč, ...
Knížka o vaření a ne jen o vaření. Vaření miluju. Je to moje vášeň. Vařil jsem v New Yorku, založil jednu z prvních pizzérií v Praze a vařím, prakticky pořád i když už jen pro svojí rodinu a kamarády. Za léta vaření a experimentování jsem nasbíral spoustu receptů a o ty nejoblíbenější se s Vámi chci ...
VÝPRODEJKniha obsahuje skutečně podrobný popis všech povolených přídatných látek v potravinách včetně možného zdravotního dopadu jejich konzumace. Dozvíte se také, jak a proč se používají různé skupiny přídatných látek a jak se výrobcům daří nás konzumenty "ošidit". Naleznete tu i jednostránkový seznam ...
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích. Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své nejoblíbenější recepty zaznamenat. Sepsali jsme do něj ovšem i ...
Nechcete nebo nemůžete solit? Rádi byste omezili slaná jídla ve svém jídelníčku? Naše strava je nositelem řady přebytků a balastu, které narušují fungování lidského organismu a poškozují tělesné orgány. Jedním z významných negativních činitelů je ohromující nadbytek soli, již potravou tělu dlouhodobě ...
Chutně, originálně, snadně a ještě navíc zdravě? Ano! To vše vystihuje tuto kuchařku. Zdravé pečení 2 ale není jen obyčejná kuchařka.
Kniha autor Barbora Charvátová, 184 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá Pomalý hrnec se stal miláčkem českých domovů – šetří čas, peníze i energii a pokrmy, které v něm zpracujete, neztratí nic ze své nutriční hodnoty. Své o tom ví i blogerka Barbora Charvátová alias Máma v kuchyni, která vám přináší ...
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba. Součástí bude také španělské vzrůšo Churros nebo recept na francouzské Eclairs. Nezapomněla jsem ani na ...
Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři. Seznamte se s technologií sous vide ...
Kuchařka JARO Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářských trhů a reflektuje trend vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli ...
Brambory pocházejí z Jižní Ameriky, kde je pěstovali Inkové. Poté, co byla jejich říše v první polovině 16. století dobyta Španěly, se brambory spolu s jinými poklady dostaly do Evropy. Až do počátku 17. století se brambory pěstovaly převážně jako vzácná okrasná rostlina nebo léčivá plodina. Roku 1616 ...
Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté ...
Autor : Štěpánka Čápová, Popis : Vegetariánská kuchařka pro běžné masožravé smrtelníky, kteří si umí poradit s přípravou masitých jídel, zato u těch bezmasých (zatím) netuší, jak je uvařit chutně, pestře a výživově plnohodnotně. Inspiraci čerpá z tradičních i méně tradičních druhů obilovin, pseudoobilovin, ...
V knize Tradice s podtitulem Lidové zvyky a recepty spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit, jenž téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda ...
Kniha - autorka Alena Půlpánová, 0 strán, česká, masívna bez lesklého krytu Publikácia je prepracovaná v súlade s aktuálnymi predpismi, doplnená o nové trendy cukrárskej výroby, ktoré napríklad zahŕňajú aj prácu s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes tiež oveľa širší a pestrejší trh ...
Jezte zdravě a vyváženě po celý den!Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná? Nechte se vtáhnout trendem krabičkování a mějte kontrolu nad tím, co jíte. Poděkuje vám za to nejen vaše tělo, ale i peněženka.V této kuchařce naleznete přes 70 receptů na pokrmy, ...