Ten čas jsme sami nezažili, ale přesto ho podvědomě důvěrně známe. z chutí, vůní, od babiček i ze starých knížek. Posaďme se spolu s autorkou a sběratelkou starých receptů Michaelou Smolovou ke kávičce a nechme se zanést do počátku minulého století. K vídeňským dortům, uherským řezům, křupavým pagáčkům ...
Kniha přináší zcela revoluční přístup k tomu, jak rychle uvařit chutná jídla a proto i vy, kdo se vrátíte domů po dlouhém dni v práci, budete postupem podle Jamieho receptů schopni do 30 minut servírovat nejen jeden chod, ale kompletní menu. Nejde o slevování z kvality. Vše je o organizaci, rychlé práci ...
Radek Příhonský, šéfkuchař se čtyřicetiletou praxí v luxusních restauracích a hotelech, osobní kuchař Karla Schwarzenberga a reprezentant české gastronomie v JAR, Indonésii, Izraeli, Dánsku a Mexiku, vydává ve spolupráci s Lenny Trčkovou knihu svých vzpomínek, ale také praktických tipů a receptů z kuchyně, ...
Jednoduché a rychlé recepty na jídla z mořských ryb, inspirované chutěmi z celého světa a okořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na ...