Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné jedla z mäsa a rýb, tradičné vianočné múčniky a recepty pre Nový rok a Fašiangy.Název: Tradičná babičkina kuchárka 3Podnázev: Kačacie a husacie ...
Česká kuchyně je ta, kterou máme zmáknutou dokonale, kterou milujeme a umíme vařit, a tak po kuchařce Honzo, vstávej! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Česko, vychází druhý díl věnovaný právě naší klasice. Najdete v něm recepty, které využijete po celý rok a při každé příležitosti. Ukážeme vám, ...
Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí. A pokud jste si až do dnešního ...
Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má každý většinou doma.Dátum vydania: 9.4.2014Vydanie: ...
Grilování, jaké jste ještě nezažili! V nové knize Zdeňka Pohlreicha najdete vedle stovky osvědčených receptů, doplněných a upravených, také čtyřicet úplně nových senzačních jídel. Možná jste ani netušili, co všechno se dá na grilu připravit - je tu zkrátka 100 + 40 důvodů, proč se pustit do grilování! ...
THE BEST OF Apetit – 150 sladkých receptu.Edice THE BEST OF Apetit se rozrustá o novou, tentokrát sladkou, kuchaoku! Jak název napovídá, nová kniha, která vychází 26. 10. 2017, obsahuje výbir 150 nejlepších receptu na dezerty, které jsme v redakci easopisu Apetit od roku 2004 poipravili a ochutnali.Tahle ...
Cesta ke štíhlému tělu a zářícímu zdraví může být dostupná každému z nás. A stačí tak málo. Třeba se jen zamyslet nad moudrostmi, které jsou známé v každé kultuře a v každé době. Nenabízí nám snad sama příroda zdravou stravu plnou zdravých látek? Nabízí. Bohužel, tepelnou úpravou, která je dnes běžná, ...
Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na zaprášeném porcelánu, odděleného od školních zájezdů červenými špagáty. V horším případě se o zámky podělili lidové armády ...
Kniha – Jediná kuchařka obrázková kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokem. – autor Jana Ryšavá, 182 stran, česky, Jediná kuchařka obrázková kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu pokrmů krok za krokemObrázková kuchařka je jediná kuchařka na trhu, která Vám ukáže přípravu ...
Kniha - autor Jaroslav Olša, 144 stran, česky, Brožovaná bez přebalu lesklá.U nás malajsijská kuchařka dosud nevyšla. Tato knížka nabízí čtenáři možná první setkání s Malajsií a seznamuje uživatele se zvláštnostmi a exotickými jídly všech částí této krásné tropické země. Poutavý úvod také čtenáře zasvětí ...
Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponejvíce na besedách odpovídal na různe otázky z gastronomie. Z podnětu účastníků těchto besed vznikla právě tato knížka, která obyčejné vaření může povznést na vyžší úroveň.Dátum ...
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži.Je možné během čtyř měsíců omládnout o 8 let, zhubnout 4 kilogramy a 10 cm v pase? Rozšířit si kosmetický i módní obzor? A změnit pohled na sebe a svůj život? To Vám prozradí ...
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha provází po restauracích, kavárnách, bistrech, cukrárnách, pivovarech, ...
Odpočíváte se šálkem kávy nebo čaje, na jaře i v létě, sami nebo s rodinou a přáteli. A nikdy nechybí malá voňavá sladkost. I v podzimních a zimních dnech vás může potěšit kousek nazdobeného dortu nebo křehkého koláče.S recepty v této knize to půjde lehce. Poradíte si s přípravou různých koláčů, rolád, ...
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i "bílé" pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. ...
Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává ...
Kniha - autor Adelheid Entinger, 120 stran, česky, Brožovaná bez přebalu matná Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kombinace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami. Recepty ...
Pečení, které dává smysl i vášeň Hlavní myšlenkou nové knížky Heleny Vybíralové z EDICE DOMÁCÍCH SLADKÝCH A SLANÝCH RECEPTŮ "ČTVERO ROČNÍCH OBDOBÍ" je ukázat, že péct jde tradičně, jak to s noblesou dělávaly naše maminky a babičky, i úplně jinak – jednoduše, moderně a rychle. Na 120 stranách najdete ...
Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha důvtipnými doplňky pro vaše zdraví. Kaše jsou hitem zdravé výživy číslo jedna, a navíc tak praktické! Jejich kouzlo tkví ve snadné ...